Τα κορυφαία βιβλία μου για τα σπίτια που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας

Όταν αποφάσισα για πρώτη φορά να καθοδηγήσω την οικογένειά μας προς μια πιο αυτάρκη ζωή, οι υπολογιστές δεν ήταν ακόμη βασικό στοιχείο. Δεν μπορούσα απλώς να το σκεφτώ και να τα ψάξω όλα στο ίδιο λεπτό. Έτσι, άρχισα να ψάχνω για το πιο χρήσιμο βιβλία οικιακής χρήσης που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να γεμίσω τη βιβλιοθήκη του σπιτιού μου. Και για να είμαι ειλικρινής, ναι, χρειάστηκε λίγη προσπάθεια.

Και αντί να αγοράσω και να δω, πρέπει πρώτα να δοκιμάσω. Και πήγα σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο, τη βιβλιοθήκη.

Λατρεύω τα βιβλία και τότε επισκεπτόμουν τη βιβλιοθήκη σχεδόν κάθε εβδομάδα για να βγάζω όσα περισσότερα βιβλία μπορούσα να κουβαλάω. Ήταν ένα κωμικό θέαμα, 10 χοντρά βιβλία σε έναν πύργο ενώ ρυμουλκούσε 2 μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο. Είμαι βέβαιος ότι οι βιβλιοθηκονόμοι με έπιασαν. 😊

The Homesteader's Library: 10 βιβλία που χρειάζεται κάθε Homestead

Αφού έβγαλα βιβλία από τη βιβλιοθήκη περισσότερες φορές από όσες ήθελα να μετρήσω, τελικά συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσω τα δικά μου αντίγραφα. Έκανα μια λίστα με εκείνα τα βιβλία που είχα την τάση να βγάζω ξανά και ξανά και άρχισα να τα αγοράζω. Αυτό έγινε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, και ακόμη και όταν το πληκτρολογώ τώρα, αυτά τα αγαπημένα βρίσκονται στο ράφι μου.

Ακόμα κι αν το Διαδίκτυο είναι τόσο βασικό σε σχεδόν κάθε σπίτι, η ύπαρξη μιας βιβλιοθήκης γεμάτη με πόρους εξακολουθεί να είναι κάτι στο οποίο συνιστώ στους οικοδεσπότες όλων των κοινωνικών τάξεων να επενδύσουν. Τα βιβλία είναι εξαιρετικά για να βρείτε συμβουλές για παλιόχρονα και είναι αυτές οι συμβουλές που είναι τόσο πολύτιμα. Γνωρίστε τους συγγραφείς σας και δημιουργήστε μια σχέση μαζί τους. Εμπιστευτείτε αυτό που έχουν να πουν και δοκιμάστε τις συμβουλές που μοιράζονται.

Όταν πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη, εδώ είναι μια καλή συμβουλή. Το σημάδι ενός πραγματικά καλού βιβλίου είναι η κατάστασή του. Αυτά τα βιβλία είναι συνήθως εκείνα που αναδεικνύονται (κρυφά και σκυλίσια. Μπορείτε να καταλάβετε και μόνο από τη θέα του ότι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Και ναι, κάθε ένα περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα. Αυτά τα βιβλία είναι οι κορυφαίες μου επιλογές. Τα ίδια που τώρα είναι γεμάτα από δικά μου σκαριφήματα και highlights και post-it σημειώσεις.

Περιττό να πω ότι έχω διαβάσει το μερίδιό μου από βιβλία σχετικά με το σπίτι, και παρόλο που οι υπολογιστές και τα iPhone υπάρχουν παντού σήμερα, είμαι σίγουρος ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι εκεί έξω σαν εμένα που λατρεύουν να παίρνουν χυμώδεις λεπτομέρειες από ένα παλιό καλό βιβλίο.

Αν είστε νέος στο homesteading, έμπειρος επαγγελματίας ή δεν έχετε κάνει ακόμα αυτό το πρώτο βήμα, αυτά τα βιβλία είναι τα δοκιμασμένα και αληθινά μου, αυτά που βρίσκονται τώρα στο ράφι μου. Τα βιβλία που μου αρέσει να επισκέπτομαι ξανά και ξανά.

Τα κορυφαία 8+ βιβλία μου για Homestead για τη βιβλιοθήκη σας στο Homestead

Βιβλίο # 1 Lasagna Gardening

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να στεγάζουν σπίτι, ένας κήπος είναι συνήθως το πρώτο βήμα. Το να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι, στην αρχή, μπορεί να σας γλιτώσει από χρόνια απογοήτευσης και στενοχώριας. Lasagna Gardening από την Patricia Lanza είναι ο τέλειος οδηγός για την υγεία του εδάφους και την υγιή υποστήριξη των φυτών μέσω στρωματοποίησης. Ένα σύστημα, που ονομάζεται κηπουρική με λαζάνια που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και δεν απαιτεί σκάψιμο, όργωμα ή βοτανισμό.

Λατρεύω αυτόν τον φυσικό τρόπο στήριξης του εδάφους στον κήπο μου. Τώρα, παρόλο που το βιβλίο περιέχει κυρίως εικόνες ζωγραφισμένες στο χέρι, γίνεται με τρόπο που είναι ξεκάθαρα συνοπτικός.

Η Patricia περιλαμβάνει λίστες ελέγχου (που ΛΑΤΡΕΥΩ), συμβουλές και εξοικονόμηση χρόνου και τι ακριβώς πρέπει να γίνει στο έδαφος για κάθε λαχανικό, βότανο, ακόμα και λουλούδι. Καλύπτει κάθε φυτό ως προς το πώς μεγαλώνει, το καλύτερο μέρος για φύτευση, φροντίδα, συγκομιδή και χρήση. Πραγματικά τα καλύπτει όλα.

Βιβλίο #2 Πλήρες Βιβλίο Συντήρησης Κατοικίας

Εάν έχετε κήπο, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε πώς να διατηρείτε τη γενναιοδωρία σας. Το επόμενο στη λίστα της οικιακής βιβλιοθήκης homesteading είναι το Πλήρες Βιβλίο Συντήρησης Σπιτιού με Μπάλα.

Αυτό το βιβλίο homesteading είναι ειδικά για την κονσερβοποίηση και καλύπτει τα πάντα, από μαρμελάδες και ζελέ, νοστιμιές και καρυκεύματα μέχρι τουρσιά και ντομάτες. Με περισσότερες από 400 σελίδες συνταγών για κονσέρβα, πιστεύω ότι θα τα βρείτε όλα σε αυτό το βιβλίο. Το πίσω μέρος του βιβλίου αγγίζει το γιατί και το πώς της κονσερβοποίησης, το οποίο είναι αρκετό για να εξασφαλίσει ότι τα κουτιά σας σφραγίζουν και διαρκούν στο ράφι του ντουλαπιού σας.

Η διάσημη (καλά τουλάχιστον στην οικογένειά μου είναι!) συνταγή σάλσας ξεκίνησε από αυτό το βιβλίο και οι σελίδες που έχουν λερωθεί με ντομάτα είναι εκεί για να το αποδείξουν. Ένα υπέροχο βιβλίο που το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Βιβλίο #3 The Backyard Homestead

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία είναι το Backyard Homestead που επιμελήθηκε η Carleen Madigan. Αυτό το βιβλίο για την οικιακή στέγαση τα καλύπτει πραγματικά όλα. Ξεκινάτε το βιβλίο με τίποτα και στο τέλος των σελίδων, έχετε μια βιώσιμη και αυτάρκη κατοικία.

Το αγαπημένο μου μέρος είναι τα δείγματα διατάξεων που βρίσκονται στις σελίδες για να τα δείτε και να τα οπτικοποιήσετε καλύτερα. Είναι στημένα σαν χάρτης, που απλά λατρεύω. Έχουν διατάξεις για 1/10 του στρέμματος, 1/4 του στρέμματος, 1/2 του στρέμματος και πολλά άλλα. Βλέποντας πώς είναι διαρρυθμισμένο κάθε ακίνητο μεγέθους σε σχέση με τον κήπο, το σπίτι, την περιοχή κομποστοποίησης και τον αχυρώνα σας δίνει πραγματικά μια ιδέα για το πόσα μπορείτε να κάνετε στη γη που έχετε τώρα.

Αυτό το βιβλίο καλύπτει επίσης μια επισκόπηση σχετικά με την κονσερβοποίηση, την κηπουρική, τη σφαγή και τη συγκομιδή. Τέλος, στο τέλος του βιβλίου, υπάρχει μια αρκετά εμπεριστατωμένη επισκόπηση των διαφορετικών τύπων ζώων που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εκτρέφετε στο δικό σας σπίτι.

Με λίγο περισσότερες από 340 σελίδες, αυτός ο πόρος είναι ένα υπέροχο βιβλίο που μπορείτε να έχετε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας και ένα που πραγματικά πρέπει να ελέγξετε. Ειδικά αν είστε στο φράχτη ως προς το αν πρέπει ή όχι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο homesteading.

Βιβλίο #4 Εκτροφή ζώων φάρμας

Το επόμενο στη λίστα μου είναι The Backyard Homestead. Οδηγός εκτροφής ζώων εκτροφής. Επιμέλεια Gail Damerow.

Το αδελφό βιβλίο του Backyard Homestead, αυτό το βιβλίο είναι ειδικά προσανατολισμένο στα ζώα φάρμας. Αυτό το βιβλίο 325+ σελίδων δίνει μια εκπληκτική επισκόπηση οποιουδήποτε ζώου μπορεί να εκτραφεί σε ένα αγρόκτημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟΣ προσφορά για την εκτροφή κατσικιών γαλακτοπαραγωγής

Αυτό το βιβλίο περιγράφει τα βασικά σχετικά με την αναπαραγωγή, τη φροντίδα, τη διατροφή και τη στέγαση. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι μπορείτε ή ακόμα και θέλετε να αυξήσετε στο σπίτι σας, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κάνετε την απόφασή σας λίγο πιο εύκολη.

Βιβλίο #5 Πρόβατα ή Κατσίκες

Εάν εκτρέφετε (ή σχεδιάζετε) πρόβατα ή κατσίκες, αυτό το βιβλίο πρέπει απλώς να βρίσκεται στη συλλογή του σπιτιού σας. Story’s Barn Guide To Sheep είναι μακράν το καλύτερο βιβλίο οικιακής φροντίδας για τη φροντίδα των αιγοπροβάτων. Υπάρχει ένα τμήμα σε αυτό το βιβλίο που αξίζει το βάρος του σε χρυσό. Ο μη φυσιολογικός τοκετός είναι ένας χειροποίητος οδηγός για διαφορετικούς τύπους τοκετού που δεν είναι ο κανόνας.

Όταν πρωτοξεκίνησα να εκτρέφω κατσίκες δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένοι για ζητήματα τοκετού. Ο κτηνίατρος μου είπε εάν ένα παιδί δεν έπρεπε να εμφανιστεί με μύτη και 2 οπλές, τότε υπήρχε πρόβλημα και θα έπρεπε να πάω και να «φτιάξω» πράγματα. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει τις διαφορετικές θέσεις και πώς να τις διορθώσετε. Στην πραγματικότητα, βλέποντας τις θέσεις σε έντυπη μορφή με βοήθησε πραγματικά να οραματιστώ τι συνέβαινε μέσα στις κατσίκες μου.

Δεν μπορώ να σας πω αρκετά πόσο με έχει βοηθήσει αυτό το ένα βιβλίο στην αναπαραγωγή. Σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έχετε μόνο λίγα λεπτά για να διορθώσετε τα πράγματα και εάν ένας κτηνίατρος δεν είναι δίπλα σας, αυτό το βιβλίο είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα.

Βιβλίο #6 Raising Dairy Goats

Όταν πρόκειται για την εκτροφή ζώων οποιουδήποτε είδους, τίποτα δεν ξεπερνά τους Οδηγούς ορόφων. Raising Dairy Goats από τους Jerry Belanger και Sara Thomson Bredesen είναι μακράν ο αγαπημένος μου οδηγός κατσίκας.

Στις 286 σελίδες, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό το βιβλίο για το σπίτι το καλύπτει όλες τις πλευρές. Από είδη αιγών γαλακτοπαραγωγής, μέχρι ανάμειξη ζωοτροφών, στέγαση και εκτροφή. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια σε κάθε τομέα αυτού του βιβλίου και είναι το πρώτο μέρος που πηγαίνω εάν έχω μια ερώτηση ή ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την κατσίκα. Αυτό το βιβλίο ήταν εξαιρετικά πολύτιμο καθώς έμαθα όλα τα συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν στην τροφή των κατσικιών. Αυτό μου επέτρεψε να φτιάξω τη δική μου τροφή και να προσαρμόσω πραγματικά μια διατροφή που ωφέλησε το κοπάδι μου και το μέρος που ζούσαμε.

Δεν είσαι εκτροφέας γαλακτοπαραγωγής;

Κανένα πρόβλημα! Απλώς αναζητήστε τον οδηγό του Storey για ……και απλώς συμπληρώστε το κενό. Έχουν λίγο πολύ ένα βιβλίο για κάθε ζώο εκεί έξω.

Βιβλίο #7 Let’s Talk Chickens!

Φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να έχουν κοτόπουλα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος! Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από τα φρέσκα αυγά φάρμας και το να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με κοτόπουλα στην πόλη είναι απλώς ό,τι πιο ωραίο!

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Αν ψάχνετε για ένα βιβλίο που να καλύπτει τα κοτόπουλα της αυλής και τα αστικά κοτόπουλα, αυτό είναι αυτό. The Chicken Whisperer’s Guide To Keeping Chickens από τον Andy G. Schneider και τον Dr. Bridid ​​McCrea, Ph.D. είναι το αγαπημένο μου βιβλίο περιποίησης κοτόπουλου. Οι φωτογραφίες από μόνες με πουλούσαν και όχι κάτι που βρίσκεις στα περισσότερα βιβλία για τα σπίτια.

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει μια αρκετά εμπεριστατωμένη λίστα με κοτόπουλα προς εκτροφή μαζί με τα υπέρ και τα κατά κάθε ράτσα κοτόπουλου. Περιλαμβάνουν μια εικόνα (η οποία είναι αρκετά χρήσιμη), απαριθμούν τα χαρακτηριστικά της και σας λένε ακόμη και την προσωπικότητα που είναι τόσο σημαντική εάν ζείτε στην πόλη ή/και έχετε παιδιά. Πηγαίνουν ακόμη και στον έλεγχο των παρασίτων και σε ζητήματα υγείας, όπου οι εικόνες δεν είναι τόσο όμορφες αλλά και πάλι υψηλής ποιότητας.

Βιβλίο #8 Σχεδιασμός Οικοπέδων

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία σχεδιασμού οικοπέδου είναι The Complete Homestead Planner της Cynthia Bombach. Αυτός ο προγραμματιστής μήνα με τον μήνα είναι τέλειος για τη νέα βιβλιοθήκη του σπιτιού. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν σε ένα σπίτι, ειδικά αν έχετε ζώα και ζείτε σε περιοχή 4 εποχών.

Υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου σε ένα οικόπεδο

Γιατί να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε πράγματα που είναι σημαντικά και χρειάζονται προσοχή; Χρησιμοποιήστε αυτό το μικρό βιβλίο ως σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε κάνει όλα. Το βιβλίο αναλύεται ανά μήνα και καλύπτει κήπους, συγκομιδή, αναζήτηση τροφής, ζώα, μέλισσες, κατοικίδια ζώα, ακόμη και το νοικοκυριό σας!

Σε μόλις 131 σελίδες, αυτή η γρήγορη ανάγνωση είναι γεμάτη χρήσιμες συμβουλές που ξέρω ότι θα αγαπήσετε όσο κι εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σχέδιο βιβλίου #9ning Out The Homestead.

Εντάξει, θα γελάσετε λίγο όταν δείτε αυτό το επόμενο βιβλίο, αλλά ακούστε με. Το σχέδιο «Have More» των Ed και Carolyn Robinson είναι το τέλειο βιβλίο οικιακής φροντίδας για τον νέο οικοδεσπότη. Αυτό το βιβλίο είναι πάνω από 60 ετών και ένα από τα πολύ αγαπημένα μου βιβλία που πρέπει να κοιτάξω.

Αυτό το γραφικό βιβλίο homesteading είναι μια εξαιρετική επισκόπηση του homesteading. Η ιδέα ότι λίγη γη μπορεί να ισοδυναμεί με πολλά ζωντανά είναι αυτό που κάνει αυτό το βιβλίο και είναι τόσο επίκαιρο σήμερα.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Σημειώστε ότι η χρήση φυτοφαρμάκων μπορεί να αναφερθεί και ακόμη και να προταθεί.

Αλλά τότε ήταν μια άλλη εποχή και όχι ο λόγος που μου αρέσει αυτό το βιβλίο. Απλώς λατρεύω την ιδέα μιας πιο απλής εποχής και η χρήση ενός vintage βιβλίου οικογενειακής κατοικίας ως αναφοράς με αυθόρμητο τρόπο με κάνει μέρος αυτής της υπέροχης ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 7 ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΦΥΛΑΞΕΤΕ

Βιβλίο #10 Έργα, έργα και άλλα έργα.

Καμία λίστα με ξενώνες δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ένα πώς να κάνετε κράτηση. 40 έργα για την οικοδόμηση του σπιτιού σας στην αυλή από τον David Toht είναι καταπληκτικό! Με οδηγίες βήμα προς βήμα και ζωντανές εικόνες πώς να κάνετε, θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα έργων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έχουν ή να προσαρμόσετε εύκολα στη δική σας κατάσταση.

Ακόμη και για μένα, αυτό το βιβλίο με οικιακή φροντίδα είναι διαμορφωμένο με έναν εύκολο στην παρακολούθηση τρόπο και έχει μερικές πολύ καλές ιδέες για κάθε οικοδεσπότη.

Όταν έχετε ένα σπίτι, μια οικιακή βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία στα οποία μπορείτε να βασιστείτε και να ανατρέξετε όταν τα χρειάζεστε μπορεί να είναι η πιο πολύτιμη πηγή.

Το να κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο αναφοράς ή έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας είναι πιο πολύτιμο από οποιονδήποτε υπολογιστή. Δεν χρειάζεστε Wi-Fi για ένα βιβλίο και για έναν οικοδεσπότη που είναι το τέλειο εργαλείο για να έχετε. Προσθέστε μερικές δικές σας σημειώσεις και θα δημιουργήσετε έναν οδηγό που είναι προσαρμοσμένος στα μέτρα σας.

Σκέψου το: ένα βιβλίο homesteading είναι το αυθεντικό αυτάρκεις εργαλείο!! Ξεκινήστε λοιπόν τη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας σήμερα. 🙂

Τι βιβλία οικιακής χρήσης έχετε στη βιβλιοθήκη σας; Μοιραστείτε τα παρακάτω σχόλια για να μπορώ να προσθέσω στους δικούς μου πόρους.

Είστε απογοητευμένοι με τα πράγματα που απλώνονται σε όλους τους πάγκους της κουζίνας σας;  Θα θέλατε να είχατε περισσότερο χώρο;  Ίσως η λύση σας να μην είναι μια δαπανηρή αναδιαμόρφωση αλλά αντίθετα μια επαναξιολόγηση.  Κρατήστε έξω μόνο αυτά που χρησιμοποιείτε τακτικά και αποθηκεύστε τα υπόλοιπα και θα αγαπήσετε ξανά την κουζίνα σας.  #kitchenstorage #clutterfreekitchen #οργάνωση κουζίνας

Company Name