Nov 23, 2022 | Uncategorized

Ταΐζετε με φύκια τα ζώα του σπιτιού σας
Salary

Job Overview

Ταΐζετε με φύκια τα ζώα του σπιτιού σας

Μάθετε έναν φυσικό τρόπο για να ενισχύσετε την υγεία του κοπαδιού σας. Ο λόγος που χρησιμοποιώ και αγαπώ τα φύκια στο σπίτι μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του κοπαδιού σας ισχυρό, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν την αλλαγή του καιρού. Έχω διαπιστώσει ότι όσο περισσότερο μπορώ να υποστηρίξω και να ενθαρρύνω την υγεία με τα ζώα μου, τόσο λιγότερες ασθένειες θα πρέπει να αντιμετωπίσω αργότερα.

Feeding_Kelp

Όταν άκουσα για πρώτη φορά κάποιον να λέει ότι τάιζε φύκια στα ζώα του, νόμιζα ότι έκανε πλάκα.

Φαιοφύκη? Τι είναι αυτό? Είναι σαν φύκια, σωστά? Γιατί στο καλό θα το ταΐζα στα ζώα μου και θα το έτρωγαν; (Τα κορίτσια μου είναι αρκετά επιλεκτικά, θυμάστε;)

Όπως με οτιδήποτε νέο, άρχισα να ερευνώ τι ακριβώς ήταν τα φύκια και αν θα ωφελούσε κάποιο από τα ζώα μου.

Το να ταΐζετε με φύκια στο αγρόκτημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε υγιή πολλά ζώα. Εύκολο στη χρήση, τα ζώα το λατρεύουν και ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθαρρύνει τα σκουλήκια σε κατσίκες και κοτόπουλα Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φύκια σε όλο το σπίτι μου. #homestead #κατσίκες #κοτόπουλα #slcg

Από την έρευνά μου στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι το Kelp είναι στην πραγματικότητα μεγάλα φύκια. Είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά που μπορούν να ωφελήσουν όχι μόνο την υγεία μας αλλά και την υγεία των ζώων μας, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων και των γατών. Λέγεται ότι βοηθά στην πρόληψη ασθενειών και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με τα καλά για εσάς θρεπτικά συστατικά του.

Αποποίηση ευθύνης: Σύμφωνα με τις οδηγίες του FDA, οι πληροφορίες και τα προϊόντα που προσφέρονται ή προτείνονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Βεβαιωθείτε ότι ο κτηνίατρός σας γνωρίζει τυχόν βιταμίνες ή μέταλλα που δίνετε στα ζώα σας.

Πάντα μου αρέσει να κάνω ένα βήμα παραπέρα πριν δοκιμάσω οτιδήποτε καινούργιο, γι’ αυτό ρώτησα τους συμπατριώτες μου κατσίκες και τους φίλους κοτόπουλου τι πιστεύουν. Ήταν περίπου μισό και μισό ως προς τη γνώση και τη χρήση των φυκιών. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη να γνωρίζω ότι οι πιο βιολογικοί φίλοι μου που ασχολούνται με το σπίτι γνωρίζουν και χρησιμοποιούν ευρέως φύκια με όλα τα ζώα τους.

Το επόμενο βήμα μου ήταν να το βρω. Ευτυχώς κατάφερα να βρω Thorvin Organic Kelp στο τοπικό μου κατάστημα ζωοτροφών, αν και μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο σε πολλούς αξιόπιστους ιστότοπους, εάν το κατάστημά σας ζωοτροφών δεν το διαθέτει.


Το Thorvin Kelp είναι μια πλούσια πηγή ιωδίου, θρεπτικών συστατικών, αμινοξέων και βιταμινών. Παράγεται υπό ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία και εξασφαλίζει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας για σταθερότητα βιταμινών και αμινοξέων και πλήρη πέψη και αφομοίωση

Προσθέτοντας το Kelp στο πρόγραμμα διατροφής σας, θα δώσετε στα ζώα σας και στο ανοσοποιητικό τους σύστημα μια ώθηση, η οποία, με τη σειρά του, θα εμποδίσει την εμφάνιση συχνών προβλημάτων υγείας ξανά και ξανά.

Όχι, δεν είναι φθηνό, αλλά όπως με οτιδήποτε άλλο, πρέπει να αποφασίσετε τι αξίζει το κόστος. Για μένα η πρόληψη ασθενειών και προβλημάτων υγείας κάθε είδους είναι περισσότερο επένδυση παρά έξοδο. Ελέγξτε τον προϋπολογισμό του σπιτιού σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δικαιολογήσετε και να διαχειριστείτε το πρόσθετο κόστος πριν βουτήξετε.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟΣ προσφορά για την εκτροφή κατσικιών γαλακτοπαραγωγής

Πώς να ταΐσετε Kelp στις κατσίκες σας.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από Ο ιστότοπος του Thorvin και τη μάρκα φύκια που ταΐζω στα ζώα μου.

Τα βοοειδή, τα πρόβατα και οι κατσίκες τείνουν να αυτορυθμίζουν την κατανάλωση ελεύθερης επιλογής Thorvin σε επίπεδα σύμφωνα με τις συνιστώμενες τιμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζώα θα καταναλώσουν μεγαλύτερες από τις κανονικές ποσότητες, αλλά αυτή η υπερφαγία διαρκεί συνήθως μόνο 30-60 ημέρες, ανάλογα με την κατάσταση των ορυκτών του ζώου. Εάν η υψηλότερη κατανάλωση συνεχίζεται πέρα ​​από 60 ημέρες, ανακατέψτε το Thorvin με αλάτι, ένα προς ένα, για να μειώσετε την πρόσληψη και συμβουλευτείτε τον διατροφολόγο σας. Όταν ταΐζετε Thorvin με ελεύθερη επιλογή, παρέχετε έναν καλυμμένο ορυκτό τροφοδότη για κάθε 25-30 αγελάδες και κάθε 40-50 πρόβατα ή κατσίκες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα ζώα έχουν πρόσβαση σε αλάτι και καθαρό νερό.

Δεδομένου ότι τα φύκια είναι ένα ορυκτό προτιμώ να το ταΐζω με ελεύθερη επιλογή. Γεμίζω τις ταΐστρες ορυκτών της κατσίκας μου καθημερινά με περίπου 1/2 φλιτζάνι ανά κατσίκα. Τις περισσότερες φορές η φύκια τελειώνει εκείνη την ημέρα, αλλά υπάρχουν φορές που οι τροφοδότες εξακολουθούν να έχουν φύκια μέσα τους. Απλώς προσθέτω φρέσκο ​​στο παλιό.

Το να ταΐζετε με φύκια στο αγρόκτημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε υγιή πολλά ζώα. Εύκολο στη χρήση, τα ζώα το λατρεύουν και ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθαρρύνει τα σκουλήκια σε κατσίκες και κοτόπουλα Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φύκια σε όλο το σπίτι μου. #homestead #κατσίκες #κοτόπουλα #slcg Εάν διαπιστώσετε ότι τα ζώα σας καθαρίζουν τα πράγματα, μπορεί να θέλετε να καθαρίζετε τις ταΐστρες ορυκτών κάθε εβδομάδα περίπου για να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα παραμένουν φρέσκα και χωρίς υπολείμματα.

Για τους νεότερους ιδιοκτήτες ζώων μου, η ελεύθερη επιλογή σημαίνει απλώς ότι….. ελεύθερη επιλογή. Αφήνετε τα άλατα και τα μέταλλα όπως το Kelp για τα ζώα σας και θα καταλάβουν ενστικτωδώς αν λείπουν και χρειάζονται το πρόσθετο ή όχι. Είναι πραγματικά εκπληκτικό όταν το σκέφτεσαι.

Για να πάω τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα θα προσθέσω επίσης Vitalerbs του Dr. Thorvin στα φύκια. Η καλή μου φίλη Kristie από Γη των αγροκτημάτων Havolah με σύστησε το Vitalerbs και πρέπει να πω ότι είμαι ερωτευμένος με αυτό το προϊόν! Αν και δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε το Vitalerbs στα φύκια σας, η ώθηση που δίνει είναι τουλάχιστον αισθητή στο μικρό μου κοπάδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Kristie, Το Vitalerbs είναι ένα φυσικά ισορροπημένο συμπλήρωμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών ολικής τροφής. Αυτή η φόρμουλα είναι μια εξαιρετική πηγή βιολογικών βιταμινών και μετάλλων που είναι εύκολο να αφομοιωθούν επειδή είναι ολόκληρα τρόφιμα. ο Φόρμουλα Vitalerbs είναι ασφαλές για όλες τις ηλικίες και μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vitalerbs.

Απλώς ανακατεύω 1/8 του φλιτζανιού Vitalerbs σε 16 ουγκιές Thorvin Kelp. Αυτό το μείγμα έχει ελεύθερη επιλογή στα ζώα μου κάθε μέρα περίπου. Έχω αυτή την υπέροχη παλιά ζυγαριά που βρήκα σε μια πώληση σε αυλή και μετράω περίπου 4 κιλά Kelp. Στη συνέχεια ανακατεύω 1/2 φλιτζάνι Vitalerbs.

Συμβουλή: Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε την αναπνοή σας σε αυτό το σημείο, αυτά τα Vitalerbs είναι λίγο σκονισμένα!

γιατί πρέπει να δίνετε φύκια στις κατσίκες σας

Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το μείγμα φύκια/Vitalerb στο κοπάδι μου, διαπίστωσα μια αύξηση στην κατάσταση του σώματος και πολύ λιγότερα ξεσπάσματα σκουληκιών και γενικά προβλήματα υγείας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ανακατεύω πάντα τα Vitalerbs με τα φύκια.

Μερικές φορές είμαι τυχερός που τους παίρνω φύκια σε καθημερινή βάση. ο Vitalerbs είναι μια ώθηση που μου αρέσει να δίνω αλλά δεν απαιτείται. Μπορείτε να ταΐσετε τα φύκια σκέτο και να βρείτε πολλά και διαρκή οφέλη στο κοπάδι σας.

Το να ταΐζετε με φύκια στο αγρόκτημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε υγιή πολλά ζώα. Εύκολο στη χρήση, τα ζώα το λατρεύουν και ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθαρρύνει τα σκουλήκια σε κατσίκες και κοτόπουλα Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φύκια σε όλο το σπίτι μου. #homestead #κατσίκες #κοτόπουλα #slcg

Ταΐζετε με φύκια τα κοτόπουλα σας.

Με τα κοτόπουλα μου δεν ανακατεύομαι στα Vitalerbs. Απλώς ταΐζω φύκια και το κάνω με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ένας τρόπος είναι να πασπαλίζω φύκια στη τροφή κοτόπουλου δύο φορές την εβδομάδα. Οι μέρες μου με φύκια κοτόπουλου είναι Πέμπτη και Κυριακή. Ο άλλος τρόπος είναι να το αφήσω έξω από την ελεύθερη επιλογή όπως κάνω με τις κατσίκες μου.

Οι κότες μου ή θα το κατασπαράξουν ή θα το αφήσουν ήσυχο. Πραγματικά δεν υπάρχει ομοιοκαταληξία ή λόγος για αυτό, είτε το θέλουν εκείνη τη μέρα είτε δεν το θέλουν.

Τρελά Κοτόπουλα.

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να ταΐσετε φύκια στα κοτόπουλα σας

Λοιπόν, ας το αναλύσουμε, σωστά;

Ταΐζοντας φύκια στις κατσίκες σας

 • Εξαιρετική πηγή ιωδίου που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού.
 • Ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βελτιώνει τη τροφοδοσία
 • Αυξημένη αύξηση βάρους
 • Μειώνει τα προβλήματα αναπαραγωγής
 • Βελτιώνει την παραγωγή γάλακτος
 • Μειώνει τη μαστίτιδα
 • Αυξάνει το βουτυρικό λίπος

Ταΐζετε με φύκια τα κοτόπουλα σας

 • Εξαιρετική πηγή ιωδίου που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού.
 • Ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα
 • Αυξάνει την παραγωγή αυγών
 • Δυναμώνει τα κοχύλια
 • Βελτιώνει τη τροφοδοσία
 • Σκουραίνει τους κρόκους
 • Μειωμένες κηλίδες αίματος στους κρόκους
 • Μειώθηκαν τα κρούσματα κοκκιδίωσης στα κοπάδια
 • Αυξημένη αύξηση βάρους
 • Βελτιωμένο φτέρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ

Προτεινόμενες αναλογίες Kelp τροφοδοσίας:

Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής και βοοειδή: 2 – 4 oz. ανά μέρα
Δαμαλίδες: 2 – 4 oz. ανά μέρα
Μόσχοι: 1 – 2 oz. ανά μέρα
Range Cattle: ελεύθερη επιλογή σε δύο μέρη γεύματος σε ένα μέρος μείγματος αλατιού
Άλογα: ½ ουγκιά. ανά μέρα
Κατσίκες: 2% του σιτηρέσιου
Πρόβατα: 2% του σιτηρέσιου
Χοίροι: Δωρεάν επιλογή ή 50 λίβρες έως 2000 λίβρες πλήρους σιτηρεσίου
Κοτόπουλα, κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής ή στρώσεις: 1% της συνολικής ζωοτροφής προαναμεμειγμένη
Γαλοπούλες: 1 έως 2% της συνολικής ζωοτροφής προαναμεμιγμένη
Σκύλοι (τυπικό μέγεθος): 1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα
Γάτες: ¼ κουταλάκι του γλυκού την ημέρα

* ½ oz = 1 στρογγυλεμένη κουταλιά της σούπας

ταΐζετε φύκια στα ζώα σας στο αγρόκτημα

Όσον αφορά την εκτροφή ζώων στο σπίτι σας, το πώς θα προσεγγίσετε τα πράγματα εξαρτάται από εσάς. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, μεγάλωσα τα ζώα μου με λίγη υποστήριξη υγείας και αντιμετώπιζα ασθένειες καθώς εμφανίζονταν. Το ιατρικό μου ντουλάπι ήταν υπερβολικά γεμάτο και άξιζε μια μικρή περιουσία.

Από τότε που άρχισα να υποστηρίζω την υγεία του ζώου μου με βότανα, μέταλλα και βιταμίνες, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Έχω μόνο μια πολύ μικρή χούφτα φάρμακα στα χέρια μου και η αναλογία κόστους ανά ζώο για κτηνιατρικές υπηρεσίες είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Τα κρούσματα σκουληκιών έχουν μειωθεί σημαντικά και πολύ σπάνια, αν ποτέ αναγκαστώ να αντιμετωπίσω τα κρούσματα με χημικά σκουλήκια. Αγγίξτε τα ζώα σας, ακούστε τα και παρακολουθήστε τα κάθε μέρα για ενδείξεις και τις περισσότερες φορές θα πιάνετε πράγματα πριν ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα νωρίς, μπορείτε συνήθως να τα αντιμετωπίσετε με μια μικρή προσαρμογή στη φροντίδα των ζωοτροφών ή των ορυκτών/βοτάνων. Το να περιμένεις για σοβαρά ζητήματα σημαίνει απλώς πρόβλημα. Κάντε την έρευνά σας, κάντε πολλές ερωτήσεις και καλέστε τους φίλους του κτηνιάτρου ή της κατσίκας σας για συμβουλές και συμβουλές.

Τίποτα δεν θα κρατήσει τα ζώα σας πιο υγιή από την εκπαίδευση και την προληπτική φροντίδα.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Θυμηθείτε: Είναι πάντα καλή ιδέα να ενημερώνετε τον κτηνίατρό σας για όλα τα συμπληρώματα που ταΐζονται στα ζώα σας.

Το να ταΐζετε με φύκια στα ζώα σας στο σπίτι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προάγετε την υγεία τους βιολογικά. Κάντε ό,τι μπορείτε για να προωθήσετε την υγεία όχι μόνο με τις κατσίκες σας αλλά με όλα τα ζώα σας και θα έχετε λιγότερες ασθένειες να αντιμετωπίσετε στο σπίτι σας.

κατσίκα που τρώει φύκια από ένα μπολ ζωοτροφών

Οι τελευταίες σκέψεις, όπως και για οτιδήποτε νέο που ενσωματώνετε με το ζωικό κεφάλαιο σας, πάνε αργά. Δοκιμάστε μια μικρή ποσότητα για μερικές ημέρες και μετά σταματήστε για να δείτε πώς χειρίζονται όλοι τα φύκια. Δεν θα λατρέψουν όλα τα ζώα τη γεύση. μην ανησυχείτε αν μόνο μερικά από τα ζώα σας τρώνε τακτικά φύκια. Τέλος, εάν αρμέγετε τις κατσίκες σας, μπορεί να θέλετε να περιορίσετε τα φύκια στο ελάχιστο, καθώς δίνει μια «ψαρώδη» γεύση σε κάποιο κατσικίσιο γάλα, αλλά όχι σε όλα. Είχα μια κατσίκα που μολύνει εντελώς τη γεύση του γάλακτος της, ωστόσο το γάλα της αδερφής της είχε μια ωραία γεύση. Δοκιμάστε το στις κατσίκες σας για να ξέρετε!

ένα σήμα που λέει: Hometead-Blog-Hop-Featured-Badge
Job Requirements
Job ResponsibilitiesMore Latest Jobs

Care Giver Jobs in Dubai | Transguard Careers

We are looking for registered and experienced nurses who are interested in working as a private care giver for elderly patients across the UAE. Candidates must have experience in nationally accredited hospitals with the DHA license. Our healthcare client is keen to...

read more