Nov 23, 2022 | Uncategorized

Οικογενειακές συμβουλές για την κηπουρική προσχολικής ηλικίας
Salary

Job Overview

Οικογενειακές συμβουλές για την κηπουρική προσχολικής ηλικίας

Αν ψάχνετε για οικογενειακές συμβουλές κηπουρικής για προσχολική κηπουρική, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Μοιραστείτε την αγάπη σας για την κηπουρική με τα παιδιά και τα εγγόνια σας και δημιουργήστε έναν δεσμό που θα θυμούνται για μια ζωή.

οικογενειακές συμβουλές κηπουρικής

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν στο χώμα, ακόμη και μερικοί ενήλικες απολαμβάνουν την αίσθηση του δροσερού χώματος στα χέρια τους. Και είναι αυτή η κοινή αγάπη που βοηθά να έρθουν κοντά δύο γενιές στον κήπο. Τα εγγόνια μου αγαπούν να βοηθούν στη φύτευση ακόμη και στις μικρές ηλικίες τους, και μου αρέσει να βλέπω τον ενθουσιασμό στα πρόσωπά τους καθώς νιώθουν το χώμα και αγγίζουν τα φυτά και τα παρακολουθούν να μεγαλώνουν και να ανθίζουν. Είναι αυτός ο ενθουσιασμός που είναι τόσο ιδιαίτερος και μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να διδάξουμε στα παιδιά μας σε νεαρή ηλικία τη σημασία του να καλλιεργούν το δικό τους φαγητό.

Κηπουρική προσχολικής ηλικίας – Διδάσκοντας στα παιδιά να αγαπούν τον κήπο

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας δεν έχουν μεγάλη διάρκεια προσοχής είναι αλήθεια, αλλά μπορούν να θυμούνται και ενθουσιάζονται. Το κλειδί για την εκπαίδευση των μικρών παιδιών είναι να τους επιτραπεί να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία. Και τι καλύτερη τάξη μπορεί να υπάρξει από έξω σε έναν λαχανόκηπο.

Δεν χρειάζεται να γίνεται όλη η μάθηση σε μια τάξη, στην πραγματικότητα, αυτό είναι μόνο ένα μέρος της μαθησιακής διαδικασίας. Η πρακτική άσκηση μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική για τα μικρά παιδιά και θα τα βοηθήσει να συσχετίσουν πραγματικά τη φροντίδα τους με τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται και ανθίζουν τα φυτά. Όσο περισσότερο μπορείτε να εμπλέκετε τα χέρια τους στη μάθηση, τόσο πιο ενθουσιασμένο θα είναι το παιδί ή το εγγόνι σας για οτιδήποτε θέλετε να τους διδάξετε. Αυτό περιλαμβάνει τη μαγειρική, την οικοδόμηση, τις τέχνες, τις χειροτεχνίες και ναι τη φύτευση, το ξεχορτάρισμα και τη συγκομιδή.

Ένα νεαρό αγόρι ποτίζει τον κήπο του.  Το ενδιαφέρον των παιδιών προσχολικής ηλικίας για την κηπουρική τους δημιουργεί επιτυχία στη ζωή.

Το να κρατάτε τα πράγματα απλά είναι σημαντικό, ώστε να βοηθάτε τον ενθουσιασμό τους να αυξάνεται καθώς μαθαίνουν νέες δεξιότητες. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε νωρίς με τα παιδιά για να τα βοηθήσετε να κυκλοφορούν και να αγαπούν να μαθαίνουν νωρίς. ντοΤα παιδιά (ειδικά τα παιδιά προσχολικής ηλικίας) είναι πρακτικά και όσο περισσότερο μπορείτε να τους λερώσετε τα χέρια, τόσο πιο ενθουσιασμένοι θα μάθουν. Μπορείτε να τους δώσετε μια μπανιέρα πλυσίματος με το δικό τους χώμα και μερικά εργαλεία χειρός που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους και απλώς επιτρέψτε τους να γεμίσουν και να πειραματιστούν με τη βρωμιά και τους σπόρους.

Πρέπει να ποτίζετε αυτό το φυτό καθημερινά;  Αφαιρέστε την εικασία και αποκτήστε τον δωρεάν οδηγό ποτίσματος κάνοντας κλικ εδώ.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι κάπως το σημείο της παιδικής ηλικίας. Να μπεις εκεί και να βιώσεις την αίσθηση και τη μυρωδιά. Και για αυτόν τον λόγο, η κηπουρική ταιριάζει απόλυτα. Όχι μόνο τους επιτρέπει να λερώνουν τα χέρια τους, αλλά τους διδάσκει επίσης πώς να φυτεύουν τους σπόρους, πόσο να ποτίζουν και πώς να ενθαρρύνουν αυτά τα φυτά να αναπτυχθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Βλέπουν πραγματικά το θαύμα της ζωής και της ανάπτυξης από πρώτο χέρι σε έναν κήπο προσχολικής ηλικίας.

Ένα μάθημα που είναι πιο πολύτιμο από ό, τι μπορεί να συνειδητοποιήσουν αυτή τη στιγμή.

The Great Outdoors

Τα παιδιά, κατά γενικό κανόνα, λατρεύουν να είναι έξω. Δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει πώς δύο νεαρά αγόρια μπορούν να βρουν ατελείωτες περιπέτειες σε ένα μικρό σωρό χώμα. Η περιέργειά τους είναι κάτι με το οποίο γεννιέται κάθε παιδί και μια εξαιρετική πηγή για να αξιοποιήσει όταν του διδάσκετε κάτι νέο.

Όταν διδάσκετε στο σπίτι, είναι καλύτερο να κλίνετε πραγματικά σε αυτό το θαύμα. Δείξτε τους τα διάφορα φυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε στην περιοχή σας. Πώς να είστε απαλοί αλλά σταθεροί μαζί με τα διάφορα μέρη των φυτών. Ναι, ακόμη και σε πολύ μικρή ηλικία θα δείξουν κατανόηση της διαδικασίας ανάπτυξης, αν αφιερώσετε χρόνο για να τους το εξηγήσετε.

Ένα παιδί προσχολικής ηλικίας τοποθετεί σπόρους στο καλλιεργημένο έδαφος.  Μαθαίνει πώς να κηπουρεύει και αυτό αυξάνει την αυτοδυναμία.

Αφήστε τους να αγγίξουν, να αισθανθούν και να μυρίσουν. Χρησιμοποιήστε όλες τις αισθήσεις τους για να τους ενθουσιάσουν πραγματικά να φυτέψουν αυτά τα σπορόφυτα στο έδαφος και να τα παρακολουθήσουν να μεγαλώνουν.

Εάν βρίσκεστε σε ψυχρότερο κλίμα, ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε ορισμένα φυτά σε εσωτερικούς χώρους τουλάχιστον όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά. Μπορείτε να αρχίσετε να αναπτύσσετε έναν κήπο χρησιμοποιώντας μερικά φλιτζάνια, χώμα, νερό και φως. Πραγματικά επεκτείνοντας τη μάθηση σχεδόν όλο το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΗΠΟΥΡΟ

Εάν βρίσκεστε σε ένα θερμότερο κλίμα, μπορείτε να βγείτε έξω λίγο νωρίτερα και να αρχίσετε να διδάσκετε τις δεξιότητες της περιστροφής του εδάφους και της προετοιμασίας του εδάφους για την ανοιξιάτικη φύτευση. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα απολαύσουν την επιστήμη πίσω από τα επίπεδα pH και τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε το πιο υγιεινό περιβάλλον για διαφορετικά φυτά. Μπορείτε ακόμη και να τους γνωρίσετε κομποστοποίηση πίσω αυλής άλλη μια δεξιότητα που φοβάμαι ότι θα χαθεί στον κόσμο σήμερα και που πραγματικά πρέπει να μεταδώσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Πώς να μετατρέψετε την προσχολική κηπουρική σε μάθημα δια βίου

Συνήθως, η εκπαίδευση κηπουρικής προσχολικής ηλικίας, νηπιαγωγείου ή πρώτης τάξης περιλαμβάνει συνήθως την τοποθέτηση ενός φασολιού σε μια υγρή χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια τη μεταφύτευσή του σε ένα μικρό κύπελλο με χώμα για να φυτρώσει. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε την κηπουρική στους νέους σε μια τάξη, αλλά σήμερα στο σπίτι μπορούμε πραγματικά να το πάμε σε ένα πιο συναρπαστικό επίπεδο.

Το να επιτρέπετε στα παιδιά να πιάνουν τα χέρια τους στο έδαφος και να παρακολουθούν κάτι να μεγαλώνει από σπόρους μέχρι τη συγκομιδή είναι ένας υπέροχος και συναρπαστικός τρόπος για να μεταδώσετε την αγάπη για την καλλιέργεια της τροφής σας.

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι νέοι μπορεί να μην ενθουσιάζονται υπερβολικά με το να τρώνε τα λαχανικά τους, αλλά αν μπορούν να τραβήξουν το καρότο από το έδαφος, μπορεί απλώς να κάνει έναν κόσμο διαφορά. Επίσης, ποιο παιδί μεταξύ τριών και πέντε ετών το γνωρίζετε αυτό δεν κάνει σου αρέσει να παίζεις στο χώμα; Ακόμη και τα μικρά κορίτσια διασκεδάζουν στη λάσπη και είναι αυτή η διασκέδαση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα μετατρέψετε σε ισόβιους κηπουρούς.

Και όταν πρόκειται για νερό – αυτό είναι ιδανικό για νήπια. Όχι μόνο θα λατρέψουν την ίδια την πράξη του σκάβοντας στη βρωμιά, το φύτεμα των σπόρων και το πότισμα, αλλά θα αρχίσουν να συνδέουν τη διασκέδαση της κηπουρικής με τη μάθηση. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να μου είχαν μάθει οι παππούδες μου, πράγματα για τα οποία δεν μπορώ πλέον να τους ρωτήσω. Δώστε στην οικογένειά σας το δώρο της γνώσης σας και βοηθήστε να μεγαλώσει μια καταπληκτική γενιά κηπουρών.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Ενσταλάξτε υγιεινές συνήθειες από νωρίς

Εκτός από το να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει, θα το βοηθήσετε επίσης να τρώει πιο υγιεινά τρόφιμα χωρίς πολλή φασαρία. Είναι ένα win-win για κάθε γονέα ή παππού και γιαγιά που έχει παλέψει με μάχες για το δείπνο. Τα παιδιά αγαπούν να παίζουν προσποιούνται? Όταν μπορούν να ζωντανέψουν τη φανταστική προετοιμασία του φαγητού τους, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για αυτούς.

Κατά την προσχολική κηπουρική, είναι καλύτερο να φυτέψετε μια ποικιλία λαχανικών και φρούτων για να ενθαρρύνετε τα μικρά σας να πειραματιστούν δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Απλώς γνωρίζοντας ότι έπαιξαν ρόλο στην καλλιέργεια των καλούδια στο πιάτο τους κάνει πραγματικά τη διαφορά την ώρα του δείπνου. Για να μην αναφέρουμε την ενστάλαξη εξαιρετικών διατροφικών συνηθειών από νωρίς και την ενθάρρυνση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής καθώς μεγαλώνουν.

Από εκεί και πέρα, το κάνετε μέρος της καθημερινότητάς σας μαζί. Το πότισμα και το ξεβοτάνισμα είναι κάτι που συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ένα υπέροχο έργο για να κάνετε μαζί με τα μικρά σας.

Μητέρα και κόρη τρώνε φράουλες στον οικογενειακό τους κήπο.  Το να διδάσκετε στα παιδιά πώς να ασχολούνται με τον κήπο είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Διασκεδάζοντας λίγη καθώς περιμένετε

Παρόλο που μπορείτε σίγουρα να επιτρέψετε στα φυτά να κάνουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε τακτικές μικρές συγκομιδές και να κάνετε μια γιορτή γύρω από αυτό. Για τα κορίτσια, μπορείτε να κάνετε ένα πάρτι στον κήπο, να βάλετε διασκεδαστική μουσική, να ντυθείτε και να διακοσμήσετε ένα τραπεζάκι με λουλούδια και φρέσκες επιλογές στον κήπο. Για τα αγόρια, μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ στον κήπο στην πίσω αυλή. Απλώστε μια κουβέρτα, απολαύστε μερικά διασκεδαστικά σνακ στον κήπο, πηγαίνετε ξυπόλητοι στο γρασίδι και απλώς απολαύστε να είστε μαζί.

Προσθέτοντας λίγη διασκέδαση σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του κήπου, θα βοηθήσετε το παιδί σας να καταλάβει γιατί είναι τόσο σημαντικό να καλλιεργεί τη δική του τροφή και πώς να φροντίζει κάθε φυτό ώστε να είναι στο πιο υγιεινό του. Αυτό μπορεί να γίνει με τρόπο που δεν είναι μόνο εκπαιδευτικός αλλά και διασκεδαστικός τόσο για εσάς όσο και για εκείνους.

Είναι αλήθεια με τα μικρότερα παιδιά, θα κάνετε τελικά μεγάλο μέρος της δουλειάς μόνοι σας. αλλά όσο περισσότερο μπορείτε να συμπεριλάβετε το παιδί προσχολικής ηλικίας σε όλη τη διαδικασία τόσο καλύτερα θα είναι για εκείνον και για εσάς επίσης. Ένας δεσμός που επικεντρώνεται γύρω από την αγάπη σας για την κηπουρική είναι κάτι που μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο για τα επόμενα χρόνια.

Μερικά θέματα κηπουρικής προσχολικής ηλικίας για να μοιραστείτε.

  • Μάλτσα – δείξτε στα παιδιά σας πώς να μαλτάρουν φυτά για να αποτρέψουν τα ζιζάνια από το να καταλάβουν.
  • Ζιζάνια – εξηγήστε πόσο κακό μπορούν να κάνουν και πώς να διακρίνετε ένα κακό ζιζάνιο από ένα καλό φυτό.
  • Νερό – δείξτε τις καλύτερες ώρες για το πότισμα και πώς να το κάνετε, ώστε να μην πνιγούν υπερβολικά τα φυτά σας.
  • Ηλιοφάνεια – πείτε τους ότι το πιο σημαντικό μέρος της κηπουρικής είναι ο ήλιος και ο τρόπος με τον οποίο βοηθά τα φυτά να ανθίσουν πραγματικά.
  • Παράσιτο – τέλος, μιλήστε τους για τα διάφορα ζώα που μπορούν να φάνε τον κήπο σας πριν προλάβετε και τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τα φυτά σας.

Διασκέδαση και μάθηση στον φυσικό κόσμο

Να θυμάστε ότι οι νέοι τείνουν να έχουν πολύ σύντομο εύρος προσοχής και πρέπει να είναι πρακτικοί όσο το δυνατόν περισσότερο. Και είναι αλήθεια ότι η ακαταστασία έρχεται στα χέρια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει ένα γρήγορο ξέβγαλμα με εξωτερικό σωλήνα. Τα πολύ μικρά παιδιά θα τα πάνε καλά με μια πλαστική μπανιέρα με χώμα και μερικά φλιτζάνια για να βάλουν βρωμιά. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ήθελαν να έχουν ένα παιδικό καρότσι και ένα καλάθι συγκομιδής όλα τα δικά τους.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γάντια κηπουρικής σε μέγεθος παιδιού. Αυτά τα γάντια της Digz, είναι τα αγαπημένα μου γάντι και κυκλοφορούν σχεδόν σε κάθε μέγεθος, διευκολύνοντας την εύρεση ενός ζευγαριού που ταιριάζει τέλεια στο παιδί ή το εγγόνι σας! Έχουν αντιολισθητική επιφάνεια που τα βοηθά να μένουν στο χέρι του μικρού σας κρατώντας τα χαμένα γάντια παρελθόν.

αγοράκι που κάθεται στον ξύλινο πάγκο

Τα εγγόνια μου λατρεύουν να φορούν αυτά τα γάντια γιατί νιώθουν ακριβώς όπως η Gigi όταν εργάζονται στον κήπο μαζί μου. Διαθέτουν επίσης γάντια μεγέθους ενηλίκων που είναι ιδανικά για κάθε δουλειά κηπουρικής. Λατρεύω τα διαφορετικά σχέδια και το πώς ταιριάζουν στα χέρια μου άνετα και άνετα. Αυτά τα γάντια βοηθούν πραγματικά να κάνω τα έργα κηπουρικής μου πιο εύκολα.

Τα γάντια κήπου Digz είναι τέλεια για τον προσχολικό κηπουρό σας.

Μπορείτε ακόμη να βρείτε ένα παιδική ποδιά κηπουρικής για να βοηθήσετε να κρατήσετε τα πράγματα λίγο πιο τακτοποιημένα, αλλά και να δείξετε στο παιδί σας ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αλλά και ένα έργο. Προσθέστε το σε μια νέα προσφορά φιλικών προς τα παιδιά εργαλεία κηπουρικής και θα τους βοηθήσετε να ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο. Υπάρχει απλώς κάτι σχετικά με μια στολή κηπουρικής και την προσφορά εργαλείων που πραγματικά ενθουσιάζουν τους νέους να δοκιμάσουν κάτι.

Κάντε μια λίστα με πράγματα που γνωρίζετε ότι αναπτύσσονται καλά στην περιοχή σας, καθώς και πότε να ξεκινήσετε αυτούς τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους και μετά να τους φυτέψετε ξανά στο έδαφος. Προσθέστε σε αυτό μια λίστα με φρούτα και λαχανικά που γνωρίζετε ότι το παιδί σας προσχολικής ηλικίας θα λατρέψει να μεγαλώσει και στη συνέχεια να φάει. Δημιουργώντας ένα απλό σχέδιο κήπου, μπορείτε να το μοιραστείτε με το παιδί προσχολικής ηλικίας και να δημιουργήσετε μια αγάπη και έναν δεσμό για την καλλιέργεια τροφής στο έδαφος. Τα παιδιά όλων των ηλικιών λατρεύουν τις φράουλες και ένα μικρό μπάλωμα στην αυλή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δεθείτε με τα παιδιά σας κάθε άνοιξη.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα μπορείτε να έχετε χρόνο για σνακ χρησιμοποιώντας λαχανικά και φρούτα από τον κήπο σας που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένειά σας.

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από φρέσκο ​​νόστιμο φαγητό που συλλέγεται κατευθείαν από έναν κήπο. Με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας κηπουρική προσχολικής ηλικίας έργο με το παιδί ή το εγγόνι σας σήμερα.
Job Requirements
Job ResponsibilitiesMore Latest Jobs

Care Giver Jobs in Dubai | Transguard Careers

We are looking for registered and experienced nurses who are interested in working as a private care giver for elderly patients across the UAE. Candidates must have experience in nationally accredited hospitals with the DHA license. Our healthcare client is keen to...

read more
error: Content is protected !!