Nov 23, 2022 | Uncategorized

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις DIY Chicken Coop
Salary

Job Overview

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις DIY Chicken Coop

Όταν έχετε ένα σπίτι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο καθαρισμός του κοτέτσι είναι ένα από αυτά τα πράγματα και αν ζείτε εκεί που χιονίζει, κάτι που πρέπει να κάνετε το φθινόπωρο. Έχω βρει ένα υπέροχο Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις κοτέτσι DIY αυτό είναι φυσικό και λειτουργεί εκπληκτικά καλά στο κοτέτσι μας.

Diy κοτέτσι για όλες τις χρήσεις καθαριστικό (3)

Αυτό το σπρέι όχι μόνο περιλαμβάνει τα συστατικά που χρειάζονται για να αποτρέψουν όλα εκείνα τα παράσιτα που τους αρέσει να εμφανίζονται όταν κάνει κρύο έξω, αλλά έχει επίσης ένα φυσικό αποσμητικό που μπορεί να φρεσκάρει λίγο τα πράγματα για εσάς, τον ιδιοκτήτη, επίσης.

diy όλο φυσικό σπρέι κοτέτσι

Εάν είστε νέος στην εκτροφή κοτόπουλων και δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να κάνετε όταν καθαρίζετε το κοτέτσι σας, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου ΕΔΩ. Εκεί θα δείτε τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν σε όλα όσα πρέπει να κάνετε όταν καθαρίζετε το κοτέτσι σας.

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά να εκτρέφω κοτόπουλα, δεν συνειδητοποίησα ότι η προαγωγή της υγείας στα ζώα είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές κοπάδι. Όχι μόνο αυτό, η ενθάρρυνση της υγείας στα κοτόπουλα σας είναι πολύ πιο εύκολη και πιο σημαντική από το να περιμένετε να έρθει η ασθένεια και να παλεύετε για να την αντιμετωπίσετε.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Από τότε έμαθα (με τον δύσκολο τρόπο) ότι η παροχή ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος είναι ο ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος εκτροφής οποιουδήποτε ζώου….ειδικά κοτόπουλων. Τα κοτόπουλα έχουν αυτή την τάση να συγκαλύπτουν τα συμπτώματά τους μέχρι να αρρωστήσουν πραγματικά ή να τραυματιστούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να παραμένετε στην κορυφή των πραγμάτων.

Μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν εκτρέφετε κοτόπουλα.

#1. Κράτα τις κότες σου. Φροντίστε να βάζετε τα χέρια σας στα κοτόπουλα σας όποτε βρίσκεστε κοντά τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε περισσότερο με την κατάσταση του σώματός τους, επιτρέποντάς σας να βλέπετε πιο εύκολα πότε τα πράγματα είναι στραβά.

#2. Εκπαιδεύστε τα κοτόπουλα σας. Κάθε φορά που ταΐζετε τις κότες σας χρησιμοποιήστε τις ίδιες λέξεις και φωνή. Αυτό θα τους μάθει να ξέρουν ότι ο ήχος σημαίνει φαγητό και να έρχονται όταν τον ακούσουν. Αυτό είναι χρήσιμο όχι μόνο για να καλέσετε τα κοτόπουλα σας τη νύχτα αλλά και να τα απομακρύνετε από τον κίνδυνο, εάν προκύψει.

ένας χρυσός κόκορας που στέκεται έξω από ένα κοτέτσι

#3. Δώστε φρέσκο ​​νερό. Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για τα υγιή ζώα για να είστε σίγουροι ότι όλοι πίνουν ότι θα θέλετε να αλλάζετε το νερό κάθε μέρα. Πολλές φορές τα ζώα αγνοούν το νερό που είναι βρώμικο ή μπαγιάτικο, οπότε αφιερώστε χρόνο για να το φρεσκάρετε κάθε φορά που ταΐζετε το κοπάδι σας.

Πώς να καθαρίσετε ένα κοτέτσι

1. Καθαρίστε το. Πριν μιλήσουμε για το καθαριστικό, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το κοτέτσι σας. Χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ φτυάρι βαρέως τύπου αφαιρέστε όλα τα κλινοσκεπάσματα και βάλτε τα στον κάδο κομποστοποίησης ή στο καρότσι σας. Αυτό το μέρος συνήθως διαρκεί περισσότερο, οπότε αν μπορείτε, ζητήστε βοήθεια.

το εσωτερικό ενός κοτέτσι που καθαρίζεται

2. Πλύντε και στεγνώστε. Αφαιρέστε ό,τι μπορείτε για να το καθαρίσετε καλύτερα. Κουτιά ένθεσης, πιάτα, μπολ, ταΐστρες. Ό,τι δεν είναι συνδεδεμένο με το κοτέτσι, βγάλτε το έξω και πλύντε το με σαπούνι και νερό αφήνοντάς το να στεγνώσει στον ήλιο. Ο ήλιος είναι ένα φυσικό απολυμαντικό και λειτουργεί αρκετά καλά.

3. Αποστειρώστε. Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό DIY παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε και αποστειρώνετε κάθε μέρος του κοτέτσι σας χωρίς τον κίνδυνο τοξικών χημικών.

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις DIY Chicken Coop

Εάν ετοιμάζεστε να καθαρίσετε το κοτέτσι σας, μην πηγαίνετε μόνο με νερό και χλωρίνη. Το έχω χρησιμοποιήσει πριν από τον εαυτό μου και έχω μάθει ότι δεν λειτουργεί πάντα όσο καλά θα θέλαμε. Δεν είναι μόνο λειαντικό στα χέρια σας αλλά και στη μύτη σας. Και αν μας ενοχλεί, πιθανότατα θα ενοχλήσει και τα κοτόπουλα σας.

Αντ’ αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό σπρέι που θα καθαρίσει, θα απολυμάνει και θα βοηθήσει τις κότες σας να καταπολεμήσουν αυτά τα παράσιτα φυσικά και πιο αποτελεσματικά.

Στην εποχή μας, η κατανάλωση καθαρών τροφών με όσο το δυνατόν λιγότερες χημικές ουσίες είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί από εμάς έχουμε σπίτι. Αυτός είναι ένας ακόμα καλύτερος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τις χημικές ουσίες έξω όταν είστε σε θέση και να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα βιολογικά τρόφιμα από το αυγό μέχρι το τραπέζι.

εξωτερική άποψη ενός κοτέτσι που καθαρίζεται

Προμήθειες που απαιτούνται για το καθαριστικό κοτέτσι DIY:

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις Diy Chicken Coop

Βήμα 1. Σε ένα βάζο σε μέγεθος τεταρτημορίου, συνδυάστε νερό και ξύδι.

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις για κοτέτσι

Βήμα 2. Προσθέστε τις σταγόνες αιθέριων ελαίων και ανακατέψτε απαλά. Θυμηθείτε να ανακατεύετε πριν από κάθε χρήση, καθώς το νερό και το λάδι διαχωρίζονται φυσικά.

Diy κοτέτσι για όλες τις χρήσεις καθαριστικό

Βήμα #3. Βάλτε ετικέτα στο βάζο σας Καθαριστικό κοτέτσι για όλες τις χρήσεις DIY και σφραγίζουμε μέχρι να χρειαστεί.

Απλώς ρίχνω την ποσότητα που χρειάζομαι στο μπουκάλι σπρέι μου όπως τη χρειάζομαι. Χρειάζεται γυαλί όταν χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια για να διατηρείται ανέπαφη η ακεραιότητα του λαδιού κατά την αποθήκευση.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το μπουκάλι με μία κίνηση, τότε ένα πλαστικό μπουκάλι ψεκασμού θα πρέπει να είναι εντάξει. Ωστόσο, θα θέλετε να κρατήσετε τυχόν επιπλέον σε ένα γυάλινο βάζο μέχρι να το χρειαστείτε ξανά. Στην περίπτωσή μου, επειδή προτιμώ να βρίσκω καθαρό κάθε εβδομάδα, αποθηκεύω το δικό μου σε ένα γυάλινο μπουκάλι ψεκασμού και ένα γυάλινο βάζο.

Diy κοτέτσι για όλες τις χρήσεις καθαριστικό

Αυτό το DIY καθαριστικό κοτέτσι για όλες τις χρήσεις είναι εξαιρετικό για χρήση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Μπορείτε να ψεκάσετε τα κουτιά φωλιάς, τους τοίχους του κοτέτσι, τις εισόδους, ακόμα και τα κοτόπουλο κοτόπουλο. Μια ελαφριά ομίχλη κάθε εβδομάδα θα σας εξασφαλίσει ότι θα συμβαδίζετε με τη συντήρηση χωρίς να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια. Θυμηθείτε να περιστρέψετε απαλά το μπουκάλι για να το αναμίξετε ΠΡΙΝ κάθε ψεκασμό καθώς τα λάδια τείνουν να διαχωρίζονται ενώ κάθεστε.

Φτιάξτε ένα πρόγραμμά σας εβδομαδιαίες και μηνιαίες δουλειές για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πάντα στη λίστα συντήρησης. Κρατήστε αυτή τη λίστα στο σπίτι σας και στην πόρτα του κοτέτσι ως οπτική υπενθύμιση του τι πρέπει να γίνει και πότε. Αυτό το πρόσθετο βήμα θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε την ασθένεια προτού εμφανιστεί, που είναι τελικά ο νούμερο ένα στόχος μας ως οικοδεσπότες.

ένα κοτόπουλο που περπατά σε ένα καθαρό κοτέτσι

Θυμηθείτε ότι τα ζώα μας εξαρτώνται από εμάς για τη φροντίδα τους, επομένως είναι σημαντικό να τους προσφέρουμε το καλύτερο και πιο φυσικό σπίτι και κοτέτσι που μπορούμε. Τέλος, ξέρω ότι τα λάδια είναι το νέο τσιτάτο, οπότε μην τα πηδάτε ελαφρά. Κάντε την έρευνά σας και δεσμευτείτε να κάνετε μια αλλαγή για το σπίτι σας, τα ζώα σας και την οικογένειά σας.

Το έχεις δοκιμάσει αυτό; Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις κοτέτσι DIY Ακόμη? Αν ναι, τι πιστεύατε;

Ρύθμιση πόρων για κοτέτσι:
Job Requirements
Job ResponsibilitiesMore Latest Jobs

Care Giver Jobs in Dubai | Transguard Careers

We are looking for registered and experienced nurses who are interested in working as a private care giver for elderly patients across the UAE. Candidates must have experience in nationally accredited hospitals with the DHA license. Our healthcare client is keen to...

read more