Nov 23, 2022 | Uncategorized

Ιδέες για δώρα για τον κηπουρό λαχανικών
Salary

Job Overview

Ιδέες για δώρα για τον κηπουρό λαχανικών

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να σκάβουν στο χώμα και να ξεκινούν κήπους, να βρίσκουν το τέλειο ιδέες για δώρα για τον κηπουρό λαχανικών ότι θα αγαπήσουν μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Με τόσα πολλά εργαλεία κηπουρικής και gadget να γνωρίζουν τι θα χρειαστούν και να αγαπήσουν είναι το μυστικό για ένα τέλειο δώρο. Αυτές οι ιδέες δώρων για κηπουρούς λαχανικών είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσουν πολλά χαμόγελα και ίσως ακόμη και μερικές επευφημίες από όποιον τα λάβει.

Κηπουροί φυτεύουν με το χέρι λουλούδια σε γλάστρα με βρωμιά ή χώμα

Ιδέες για δώρα για το λαχανικό Gardner

Ιδέες δώρων για ενδύματα κηπουρικής λαχανικών

Γάντια Κηπουρικής

Τα γάντια κηπουρικής μπορεί να φαίνονται σαν ένα μικρό δώρο, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα που είναι δύσκολο να το πετύχεις. Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά γάντια κηπουρικής με τα χρόνια και μερικά είναι καλύτερα από άλλα.

Ένα ελαφρύ γάντι είναι το καλύτερο γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βοτάνισμα. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές, μερικές από τις οποίες κατέχω ο ίδιος.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Μπότες κηπουρικής

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα καλαμάκια για την κηπουρική, αλλά το έχω διαπιστώσει μπότες κηπουρικής τείνουν να λειτουργούν καλύτερα. Τις περισσότερες φορές, όταν σπεύδετε στο σπίτι, μια δουλειά οδηγεί γρήγορα σε μια άλλη και αυτές οι μπότες είναι πραγματικά χρήσιμες αν περπατάτε από τον κήπο σας στο σωρό κομποστοποίησης, στη συνέχεια στο κοτέτσι και πάλι πίσω. Προτιμώ επίσης τις μπότες γιατί εκεί που ζούμε είναι μια περιοχή με ψηλά τσιμπούρια και οι μπότες μου επιτρέπουν να βάλω το παντελόνι μου μέσα για να μην υπάρχουν περισσότερα από αυτά τα τσιμπούρια.

Καπέλο κηπουρικής

Ο ήλιος είναι καλός, αλλά ο πολύς ήλιος δεν είναι, ειδικά αν τείνετε να καίτε όπως εγώ. Πραγματικά καλό καπέλο κηπουρικής με ωραίο γείσο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τον ήλιο έξω. Έχουν επίσης επιλογές για προσωπίδες εάν το άτομο για το οποίο αγοράζετε δεν αγαπά τα καπέλα.

Ιδέες για εργαλεία κηπουρικής λαχανικών

Κιτ κηπουρικής εκκίνησης

Εάν εσείς ή ο παραλήπτης του δώρου σας είστε νέοι στην κηπουρική, τότε α κιτ εργαλείων χειρός είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε, απλά μια στιβαρή τσάντα (ιδανική για να κρατάτε τα πράγματα μαζί) και μερικά εργαλεία χειρός που λειτουργούν καλά σε έναν κήπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τσουγκράνα, τσάπα, φτυάρι, εκσκαφέα ζιζανίων και σκάλες.

Gardening Pad

χρησιμοποιώ το δικό μου μαξιλάρι κήπου σχεδόν συνεχώς όταν είμαι έξω στον κήπο. Με έκπληξη ανακάλυψα πόσο πολύ με βοήθησε να μην πονάνε τα γόνατά μου. Όχι μόνο σώζει τα γόνατά μου, αλλά εμποδίζει και το τζιν μου να καταστραφεί.

Ακροφύσιο σωλήνα

Ακροφύσια εύκαμπτων σωλήνων είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που απλά δεν διαρκούν. Και αυτός είναι ο λόγος που αυτή μπορεί να είναι μια από εκείνες τις ιδέες δώρων που θα λατρέψει κάθε κηπουρός είτε το χρειάζεται (ακόμη) είτε όχι. Υπάρχουν επίσης πολλοί διαφορετικοί τύποι ακροφυσίων, οπότε αν νιώθετε γενναιόδωροι μπορείτε να πάρετε δύο!

Διασκέδαση κηπουρικής λαχανικών

Πέτρες Κήπου

Μου αρέσει να έχω ομορφιά στον κήπο μου και αυτές οι πέτρες το κάνουν με ένα «Τ». Μπορείτε να τα κάνετε πραγματικά ξεχωριστά δημιουργώντας μερικές πέτρες με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Πασπαλίστε λίγη προσωπικότητα σε όλες τις σειρές και κάντε τον κήπο σας δικό σας. Αυτά τα κιτ πέτρας κήπου κάντε ένα υπέροχο δώρο για κάθε εποχή του χρόνου.

Garden Chimes

Κουδούνια κήπου είναι περισσότερο μια οπτική ομορφιά, αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε ομορφιά στον κήπο σας; Υπέροχα νέα, μπορούν επίσης να βοηθήσουν να κρατήσετε μακριά μερικούς ανεπιθύμητους επισκέπτες κάτι που θα ήθελε κάθε κηπουρός να έχει.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Υπόστεγα και Πάγκοι Κηπουρικής

Πάγκοι Κηπουρικής

Εάν έχετε το δωμάτιο, μπορείτε να προσθέσετε ένα παγκάκι στον κήπο σας. Αυτοί οι πάγκοι λειτουργούν ως διπλής εργασίας, δεν σας αρέσει αυτό;! Ένας πάγκος με αποθηκευτικό χώρο που θα χωρέσει τα εργαλεία σας, επιπλέον χώμα και πολλά άλλα. Κρατήστε ό,τι χρειάζεστε κοντά για να κάνετε τα έργα πιο εύκολα.

Ένας διαφορετικός τύπος πάγκου είναι α πάγκος κήπου εργασίας. Αυτοί οι πάγκοι θα σας δώσουν ένα μέρος για να γεμίσετε γλάστρες, να μεταφυτεύσετε και να χωρίσετε μεγαλύτερα τσαμπιά. Ω ναι, και ένα υπέροχο μέρος για να αποθηκεύσετε όλα τα εργαλεία και τις προμήθειες σας!

Vegetable Gardening Extra’s

Ποδιές

Ξέρω, ποδιές; Αλλά αυτά σίγουρα ΔΕΝ είναι για την κουζίνα, αυτό είναι ένα ποδιά κηπουρικής. Όσον αφορά τις δουλειές του κήπου, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κουβαλάμε, τόσο πολύ που μπορεί να υπάρχουν περισσότερα πράγματα από όσα έχουμε τα χέρια για να τα κρατήσουμε. Εκεί μπαίνει αυτό το στυλ ποδιάς. Δώστε στον κηπουρό σας κάτι που θα του αρέσει να έχει και θα του αρέσει ακόμα περισσότερο να χρησιμοποιεί.

Σκούτερ

Λατρεύω αυτά τα σκούτερ και αν η κινητικότητα είναι κάτι με το οποίο παλεύεις εσύ ή κάποιος που αγαπάς, α σκούτερ κηπουρικής είναι ένα υπέροχο δώρο. Δείξτε πόσο ενδιαφέρεστε και κάντε ένα δώρο που θα σημαίνει πολλά περισσότερα για τον παραλήπτη.

Καλάθι συγκομιδής

Ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία είναι το δικό μου καλάθι συγκομιδής. Όχι μόνο μου αρέσει η εμφάνισή του, αλλά μου αρέσει και το πόσο τέλεια λειτουργεί. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι για να κρατήσετε περισσότερα δώρα κηπουρικής και να δημιουργήσετε πραγματικά ένα δώρο που θα αγαπήσετε.

Φέρω

Τέλος, αντί να χρησιμοποιείτε τον ίδιο παλιό τρόπο συσκευασίας των δώρων σας, γιατί να μην τα βάλετε όλα σε ένα υπέροχο τσάντα κηπουρικής? Ένας υπέροχος τρόπος για να κάνετε ένα δώρο με ένα δώρο!

Κάντε τα πράγματα λίγο διαφορετικά φέτος και επιλέξτε δώρα που είναι χρήσιμα και διασκεδαστικά. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είναι νέος κηπουρός, αυτή η λίστα είναι τέλεια και γεμάτη εξαιρετικές ιδέες.

Τα δώρα είναι διασκεδαστικά, αλλά τι γίνεται με την αποθήκευση της βιβλιοθήκης σας; Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από τα βιβλία και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε εάν θέλετε να ζήσετε μια πιο απλή ζωή ή ακόμα καλύτερα, δώστε μια πολύτιμη πηγή σε κάποιον που είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΣ

Εύρεση δώρα για τον λαχανοκηπουρό θα λειτουργήσει για όλες τις διακοπές οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Δημιουργήστε ένα καλάθι με δώρα που θα δείξει πόσο πολύ νοιάζεστε για κάποιον στη ζωή σας που του αρέσει να παίζει στο χώμα.
Job Requirements
Job ResponsibilitiesMore Latest Jobs

Care Giver Jobs in Dubai | Transguard Careers

We are looking for registered and experienced nurses who are interested in working as a private care giver for elderly patients across the UAE. Candidates must have experience in nationally accredited hospitals with the DHA license. Our healthcare client is keen to...

read more