Nov 23, 2022 | Uncategorized

Αραίωση The Chicken Coop
Salary

Job Overview

Αραίωση The Chicken Coop

Εάν είστε νέοι στα κοτόπουλα, μπορεί να σας εκπλήξει με το πόσο μπορούν να μαζέψουν μικρότερες και πιο αδύναμες κότες. Ο εκφοβισμός μπορεί να είναι ένα θέμα και κάτι που πρέπει να προσέξετε, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε τα πράγματα πριν ξεφύγουν από τον έλεγχο. Αραιώστε το κοτέτσι είναι η τελευταία επιλογή για να έχετε έτοιμο μόνο σε περίπτωση που οι άλλες προσπάθειές σας δεν βοηθήσουν.

Πώς να σταματήσετε την κότα να ραμφίζει στο κοτέτσι

Εκτρέφω κοτόπουλα εδώ και περίπου 5 1/2 χρόνια και ακόμα μαθαίνω μαθήματα από τα τρελά μου κορίτσια.

Την πρώτη χρονιά ξεκίνησα με 15 νεοσσούς και όλα ήταν καλά. Μετά ήρθε το δεύτερο έτος, όταν αποφάσισα να προσθέσω 10 ακόμα νεοσσούς. Μαζί τους ήρθε και ένας όχι και τόσο έξυπνος κόκορας που τον αποκαλούμε με αγάπη Μπούμπα. Γρήγορα ξεπέρασα το κοτέτσι μας και ήμασταν στο κυνήγι για μεγαλύτερες ανασκαφές. Εμείς τελικά μετέτρεψε το υπόστεγο μας στο νέο μας κοτέτσι για λίγα χρήματα και όλα ήταν καλά και πάλι.

Τέταρτη χρονιά τρελάθηκα λίγο και πρόσθεσα άλλα 15 κορίτσια στο μείγμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν λίγο στενά στο κοτέτσι μας και ήρθε η ώρα να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

ένα κοπάδι κοτόπουλα που βόσκουν στο γρασίδι

Όταν εκτρέφετε κοτόπουλα, είναι απαραίτητο να έχετε επαρκή χώρο. Είναι καλύτερο να παρέχετε 2-4 τετραγωνικά πόδια ανάλογα με τη ράτσα του πουλιού σας. Είχα ένα μείγμα από πουλιά και παρόλο που είχα αρκετό χώρο για τις μικρότερες ράτσες μου, δεν υπήρχε αρκετός χώρος για τις μεγαλύτερες μου.

Εδώ είναι ένα υπέροχο άρθρο για να διαβάσετε παρέχοντας αρκετό χώρο για τις κότες σας.

Δυστυχώς, δεν το αντιμετώπισα αρκετά σύντομα και ως εκ τούτου τα κοτόπουλα μου δυσαρεστήθηκαν λίγο. Τον περασμένο χειμώνα παρατήρησα ότι σε μια χούφτα από τα μεγαλύτερα πουλιά μου έλειπαν τα φτερά. Μεγάλα μπαλώματα στην πλάτη τους που δεν προκλήθηκαν από κόκορα. Έκανα κάποιες έρευνες νομίζοντας ότι συνέβαιναν ζητήματα υγείας, όπως το molting, αλλά δεν ήταν αυτό. Έπειτα έψαξα να δω αν κάποιο από το κοπάδι μου είχε μολυνθεί με παράσιτα και αυτό μου βγήκε επίσης ένα όχι.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Τελικά συνειδητοποίησα ότι είχα μια κότα που εκφοβίζει μερικά από τα πιο αδύναμα και μικρότερα πουλιά μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που ασχολήθηκα με αυτό το θέμα, οπότε δεν ήμουν σίγουρος πώς να βοηθήσω. Πρόσθεσα περισσότερα ρουστίκ για να βεβαιωθώ ότι όλοι είχαν ένα μέρος για να κοιμηθούν με ασφάλεια τη νύχτα.

βάζω στη συνέχεια εμπόδια στο τρέξιμο, ώστε τα πουλιά που ράμφονταν κότες να μπορούν να μείνουν μακριά από το δρόμο του νταή. Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να φτιάξετε ένα κοτέτσι στο κοτέτσι σας, rεκδ Όλα για τα κοτόπουλο να μάθεις πώς.

ένα κοτόπουλο που κρύβεται σε κλαδιά σε ένα κοτόπουλο

Το επόμενο βήμα ήταν να βεβαιωθώ ότι όλοι είχαν ένα ασφαλές μέρος για φαγητό και ποτό, έτσι πρόσθεσα μια άλλη πηγή νερού και φαγητού.

Παρόλο που τα πράγματα ηρέμησαν λίγο, συνέβαινε ακόμα ραμφίσματα. Τελικά, μετά από μερικές εβδομάδες φτερών στην αυλή και στο κοτέτσι, πήρα τη δύσκολη απόφαση να πουλήσω μερικά από τα πουλιά μου.

Τώρα πριν ρωτήσετε, δεν τρώμε τα κοτόπουλα μας. Είναι σαν κατοικίδια για εμάς και δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το στάδιο της καλλιέργειας. Μίλησα με τον άντρα και αποφασίσαμε να πάρουμε 6 πουλιά στην τοπική δημοπρασία ζώων για να τα πουλήσουμε.

Ο στόχος μου ήταν να βρω τον νταή για να μπορέσω να τον απομακρύνω και να δημιουργήσω ένα κοπάδι που θα ήταν πιο χαλαρό. Για να το κάνω αυτό έβγαλα μερικά γρατσουνιά κοτόπουλου και αλευροσκουλήκια και παρακολουθούσε. Σύντομα αυτή καταδίωξε αμέσως όποιον έμπαινε στο χώρο της, τους ραμφίζοντας και τσιρίζοντας. Ήταν επίσης μια από τις κότες με όλα τα φτερά της ακόμα κολλημένα. Φαίνεται ότι θα είχα κάνει σπουδαίο ντετέκτιβ. 🙂

Την επόμενη μέρα εκείνη και οι 5 από τις μεγαλύτερες κότες μου βγήκαν σε δημοπρασία και είμαι ευτυχής να πω ότι έπιασαν μια αρκετά αξιοπρεπή τιμή. Αν και ήταν δύσκολο να γίνει, ξέρω ότι έπρεπε να γίνει για την ασφάλεια των άλλων κοτόπουλων μου.

Το κοπάδι μου έχει πλέον μειωθεί σε πολύ πιο διαχειρίσιμο μέγεθος. Είμαι χαρούμενος γιατί το ράμφισμα κότας έχει σταματήσει, οι κότες χαίρονται που δεν εκφοβίζονται και ο κόκορας μου, ο Μπούμπα, είναι πιο άνετος γιατί το κοπάδι είναι πιο εύκολο γι ‘αυτόν να παρακολουθεί.

ένας γκρίζος και άσπρος κόκορας που στέκεται κοντά σε μια μαύρη κότα

Πώς να αποτρέψετε το ράμφισμα της κότας

Βήμα #1 – Έχετε αρκετό χώρο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στο κοτέτσι σας για κάθε πουλί σας. Ο ελάχιστος κανόνας του χώρου που απαιτείται είναι περίπου 2 προς την 3 τετραγωνικά πόδια ανά κοτόπουλο μέσα στο κοτέτσι και 8 προς την 10 τετραγωνικά πόδια ανά κοτόπουλο σε μια εξωτερική διαδρομή.

Βήμα #2 – Προσφέρετε περισσότερες επιλογές φαγητού.

Για μεγαλύτερα κοπάδια, φροντίστε να προσφέρετε περισσότερες από μία επιλογές τροφής και νερού. Βάλτε νερό στο τρέξιμο το καλοκαίρι για να βεβαιωθείτε πραγματικά ότι το κοπάδι σας έχει αρκετό να πιει ανά πάσα στιγμή.

Βήμα # 3 – Έχετε αρκετό χώρο στο πετεινό.

Να έχει τουλάχιστον ένα πύργο που θα φιλοξενήσει όλες τις κότες σας, αν όχι, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε άλλη. Ψάχνετε να έχετε περίπου 9-11 ίντσες χώρου σε ένα κοτόπουλο για κάθε κότα.

Βήμα #4 – Διατηρήστε ένα νεαρό και υγιές κοπάδι.

Οι κότες θα γεννούν συνήθως αυγά για 3 χρόνια με ορισμένες ράτσες να γεννούν περισσότερο λίγο περισσότερο. Όταν οι κότες σας σταματήσουν να γεννούν, θα πρέπει να σκεφτείτε να τις αφαιρέσετε, ώστε το κοπάδι σας να είναι γεμάτο από υγιείς όρνιθες που γεννούν αυγά.

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το κοτέτσι σας είναι αρκετά μεγάλο ώστε να παρέχει στις κότες σας άφθονο χώρο για να ζήσουν χωρίς τον κίνδυνο να τσιμπήσουν κότες. Μόλις ξεκινήσει, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να σταματήσει. Θυμηθείτε…. χαρούμενες κότες σημαίνουν πολλά καταπληκτικά και νόστιμα αυγά για εσάς και όλη την οικογένειά σας.

Θέλετε περισσότερες συμβουλές για τη φροντίδα του κοτόπουλου; Μπορείτε να βρείτε όλα μου Αναρτήσεις Raising Chickens εδώ!
Job Requirements
Job ResponsibilitiesMore Latest Jobs

Care Giver Jobs in Dubai | Transguard Careers

We are looking for registered and experienced nurses who are interested in working as a private care giver for elderly patients across the UAE. Candidates must have experience in nationally accredited hospitals with the DHA license. Our healthcare client is keen to...

read more